В сайта на училището


 


  Иновативна паралелка


На гости на 1а клас с класен ръководител главен учител Лора Митева
Ден на ръкописното писмо
23 януари 2022 г.Лора Митева, Лалка Владимирова
     Денят на ръкописното писмо заинтригува учениците от 1 а клас. Това беше чудесен повод за мотивиране към краснопис и затвърждаване на придобитите умения за писане.
     Упражниха фината си моторика чрез писане на букви по модел. Проявиха творчество и усет за хармония и красота при оцветяване на азбуката. Правиха препис на думи и текстове. С най- красивите писмени работи бе направена изложба и табло.

Идва Коледа
21 декември 2021 г.Лора Митева, Лалка Владимирова
     Идва първата Коледа за нас учениците от I а клас. Тя топли нашите сърца. Сега сме по-щастливи и добри, участваме в благотворителни каузи. Пишем писма до Дядо Коледа и мечтите ни се сбъдват.
     Коледа е светъл празник на дома, бъдникът гори в камината. Най-възрастният от семейството разчупва питката, а в полунощ добрият старец оставя подаръците под елхата.

     Светли Рождественски празници на всички хора по света!
     Весела Коледа!

Ден на Християнското семейство
19 ноември 2021 г.Лора Митева, Лалка Владимирова
     Въведение Богородично, Денят на Християнското семейство е празник за здрав и хармоничен живот, в който цари много топлина, уют и мир в дома. Нека никога не забравяме да възпитаваме децата си в любов и доброта, уважение към своя род!
     Със своите прекрасни рисунки за големи семейства и мечти за братчета и сестричета, учениците от 1 а клас поздравяват всички с този празник и пожелават любов, разбирателство и много споделени мигове с най - близките хора!!!

Ден на Будителите
1 ноември 2021 г.Лора Митева, Лалка Владимирова
     По повод общонародния празник - Ден на Будителите учениците от 1 а клас изработиха символите на България: знаме, герб, роза, което мотивира за развиване на патриотични чувства и любов към родината. Чрез беседа се запознаха с важни личности, допринесли за културното и обществено развитие на България. Децата представиха свои рисунки по темите: Семейство и Училище - важни компоненти за тяхното духовно и нравствено възпитание.