ДОБРЕ ДОШЛИ!


 


  Обмяна на опит


Интерактивна книга 24 май

  НовиниБит и душевност на българина
Международен ден на водата
Въведение Богородично
Международeн ден на авторското право
Празниците и обичаите на българина
На гости на 1 „г” клас с класен ръководител Даниела Първановска!

 

Ден на християнското семейство
22 ноември 2021 г.Нина Дамянова, Даниела Първановска
          Коледа е най-вълшебният период от годината!
     В часовете по житейски умения, учениците от Iг и Iд клас нарисуваха добрите си постъпки през годината и създадоха елхово дръвче на добротата. Децата разказаха за традициите, свързани с Бъдни вечер и Коледа. Споделиха и вълнуващи моменти от украсяването на коледните дръвчета у дома. Първокласниците оцветиха чорапчета от Дядо Коледа и записаха в тях изучените букви. Със старание изпълниха състезателната задача по краснопис. Освен това подготвиха книгоразделители с празнични мотиви и картички за своите близки.
     Коледа е всеки път, когато даваме, всеки път – когато обичаме! Пазете я в сърцата си през цялата година!
     Весели празници!


Ден на християнското семейство
22 ноември 2021 г.Нина Дамянова, Даниела Първановска
     По случай 21 ноември-Ден на християнското семейство, учениците от 1г и 1д клас изразиха обичта към близките си и им напомниха колко много ги ценят. Децата изработиха родословно дърво, за да запазят здрава нишката, която свързва поколенията. Първокласниците подредиха свои картини в изложба, посветена на празника. Детските творби представят любими моменти със семейството. Учениците от двете паралелки направиха картички, с които благодарят на близките си за грижата и любовта.
     Нека често намираме повод да бъдем добри и да не забравяме силата на обичта, която може да прости, да подкрепи и да съгради!