На гости на 4 „в” клас с класен ръководител Елена Торозова
Подготовка за "Аз, семейство, училище, Родина"
25 октомври 2020 г.Сюзан Бизева
      Ученици от 4в клас посетихме ДГ ”Д-р Едгар Бороу” във връзка с инициативата “Деца четат на деца” от “Маратон на четенето”. Учениците прочетоха на децата от подготвителната група приказки, разказаха за училище и играха заедно. Цел на посещението ни е приемственост между детската градина и училището.

     В блога Ние четем

Подготовка за "Аз, семейство, училище, Родина"
25 октомври 2020 г.Йорданка Лесинска
      В навечерието на празника "Аз, семейство, училище, Родина" учениците от III в клас с класен ръководител г-жа Елена Икономова в часовете по Човекът и обществото овладяха умения за определяне на географското положение на България. Третокласниците назовават посоките на света, съседните държави и използват картата на България като източник на знания.
     В часовете за Занимания по интереси с учител г-жа Йорданка Лесинска учениците от III в клас приложиха своите знания, проявявайки творчество.

В библиотеката
5 ноември 2019 г.Айлин Расимова
     Учениците от 2в клас се докоснаха до творчеството на Оскар Уайлд в читалището на район Тракия. Четоха откъси от приказките му и се състезаваха. Решаваха ребуси свързани с автора, след което победителите получиха награди.

-
5 декември 2018 г. Елена Торозова
     Наслаждаваме се на един от последните слънчеви есенни дни. В парка на острова в град Пазарджик сме. Децата са очаровани от скулптурите на древните животни. Запленени сме от животните, които виждаме в зоопарка. След разходката се забавляваме на батут и с влакчето.