На гости на 4 „в” клас с класен ръководител Елена Торозова
Синьо-зелено училище
23 май 2022 г.Йорданка Лесинска
     През първите пролетни дни, в края на месец март, учениците от Групата за целодневна организация на учебния ден при IV е клас проведоха синьо-зелено училище.
     През тези дни част от часовете за самоподготовка бяха проведени на зелената трева, под синьото небе. Учениците бяха радостни, защото бяха навън и едновременно с това развиваха своите умения да разказват уроците си и да решават задачи.
     В един от дните в часа за организиран отдих и физическа активност проведохме състезание. Учениците, които желаеха да участват, сформираха два отбора. На първи и на втори отбор бяха предоставени еднакъв брой листчета с написани върху тях срички. Четвъртокласниците трябваше да открият думите, с които да съставят изречение. Двата отбора се представиха много добре. Те успяха да подредят думите от пословицата „Който никога не започва, той никога не свършва.“
     Тази мъдра мисъл си я напомняме всеки път, когато сме изморени и не ни се иска да започнем да вършим нещо важно. Но започнем ли, скоро ще се справим с поставената задача. Хайде, започваме!

Подготовка за "Аз, семейство, училище, Родина"
25 октомври 2020 г.Сюзан Бизева
      Ученици от 4в клас посетихме ДГ ”Д-р Едгар Бороу” във връзка с инициативата “Деца четат на деца” от “Маратон на четенето”. Учениците прочетоха на децата от подготвителната група приказки, разказаха за училище и играха заедно. Цел на посещението ни е приемственост между детската градина и училището.

     В блога Ние четем

Подготовка за "Аз, семейство, училище, Родина"
25 октомври 2020 г.Йорданка Лесинска
      В навечерието на празника "Аз, семейство, училище, Родина" учениците от III в клас с класен ръководител г-жа Елена Икономова в часовете по Човекът и обществото овладяха умения за определяне на географското положение на България. Третокласниците назовават посоките на света, съседните държави и използват картата на България като източник на знания.
     В часовете за Занимания по интереси с учител г-жа Йорданка Лесинска учениците от III в клас приложиха своите знания, проявявайки творчество.

В библиотеката
5 ноември 2019 г.Айлин Расимова
     Учениците от 2в клас се докоснаха до творчеството на Оскар Уайлд в читалището на район Тракия. Четоха откъси от приказките му и се състезаваха. Решаваха ребуси свързани с автора, след което победителите получиха награди.

-
5 декември 2018 г. Елена Торозова
     Наслаждаваме се на един от последните слънчеви есенни дни. В парка на острова в град Пазарджик сме. Децата са очаровани от скулптурите на древните животни. Запленени сме от животните, които виждаме в зоопарка. След разходката се забавляваме на батут и с влакчето.