На гости на 3 „а” клас с класен ръководител старши учител Шени Узунова

 

Васил Левски - име светиня
19 февруари 2021 г.Мария Дескова
     Учениците от 3 а клас изработиха проекти през седмицата, която беше за проектни дейности. "Годините минават, поколенията се сменят, но преклонението пред героите остава. В историята на всеки народ има светини. В нашата история е Васил Левски - име светиня."

В света на математиката
21 януари 2020 г.Мария Дескова
     В Деня на здравословното хранене 21 януари, учениците от ЦДО 2 а клас с голямо старание и удоволствие си направиха здравословни сандвичи от плодове и зеленчуци. Разбраха колко е полезно правилното хранене.

В света на математиката
13 януари 2020 г.Емилия Вълкова
     Учениците от 2-ри "А" клас и техните класни ръководители Ш. Узунова и М. Дескова се впуснаха в поредното си предизвикателство в света на математиката. Заедно със своите родители проникваха в тайните на древната наука. С празнично настроение и щастливи усмивки пяха, рецитираха, решаваха интересни задачи.
Емилия Вълкова

Народните будители и Аз
22 октомври 2018 г.Мария Дескова
     Учениците от I а клас и техните учители -Ш.Узунова и М.Дескова проведоха занятие, посветено на Деня на Народните будители в читалище " Съвременник - 1986".С прекрасната презентация, учениците се докоснаха до живота на велики българи -народни будители от българската история.

Сбогуване с лятото
22 октомври 2018 г.Мария Дескова
     В слънчевия октомврийски съботен ден на 06.10.2018 г., учениците от Іа, Іе и Vа класове, заедно със своите класни ръководители – г-жа Узунова, г- жа Владимирова, г-жа Дескова и г-жа Борисова, казаха довиждане на лятото. На широките поляни на хижа „Здравец“ малчуганите от първи клас и каките и батковците от пети клас се състезаваха, играха, пяха и се наслаждаваха на прекрасното есенно време. Похапнаха с удоволствие, от приготвената с любов от техните родители, храна. До нови срещи!