На гости на 4в клас с класен ръководител Ели Баданова
Ден на книгата в IV „в“ клас
26 април 2019 г.Станимира Аракшиева
      Настъпи дългоочакваният ден на книгата. В IV „в“ клас се проведе Маратон на четенето. Жури бяха деца от I „а“ клас. Батковците и каките четоха вдъхновено приказки от обичания автор Ангел Каралийчев. Журито определи кои са победителите. Всички участници получиха награди.
     Децата от първи клас ни поканиха на гости, за да се насладим и на тяхното четене. За предстоящата среща, учениците от IV „в“ клас им изработиха подаръчета - красиви книгоразделители.

Работилничката на Дядо Коледа
12 декември 2018 г.Станимира Аракшиева
      Решихме родителската среща на 4 декември да бъде съвместно с ученици и родители. Запознахме се с резултатите от входните нива по различните учебни предмети и предстоящите нови задачи. След това децата поздравиха своите родители с коледни песнички и стихове. Представиха мултимедийна презентация за коледните традиции по света.
      Създаде се предпразнично настроение и неусетно отворихме нашата коледна работилничка. Майките и децата като работливи джуджета се захванаха с направата на картички за благотворителния базар в училище. Татковците разпънаха стълбата на майстора, за да помогнат в украсяването на класната стая с гирлянди и светлини. Така те дадоха едно мъжко рамо на класа в съревнованието за най-красива стая.
     На тръгване родителите благодариха на деца и учители за хубавото коледно настроение.

Сбогуване с лятото

      Учениците от IV „в“ клас имаха за задачата да напишат съчинение по преживяване за своите летни пътешествия и приключения. Допълниха ги с рисунки на лятна тематика. Направиха сбирки с камъчетата, мидички и рапанчета. На специално табло откриваха всички посетени от тях места и обекти. Получи се едно голямо и вълнуващо споделяне!
     Учениците от IV “а“ пък изработиха прекрасни проекти с пъстроцветните листа на идващата есен. Така нашите ученици си взеха осмислено „Сбогом!“ с лятото и с безгрижните игри. Неусетно се подготвиха за спазване на училищните правила и новите предизвикателства, които ги очакват в IV клас.

 

     На 18 март 2017 г. ни е учениците от 2б клас посетихме Етнографския музей, за да проведем класното тържество "Аз обичам България". Децата усетиха очарованието на Старинен Пловдив и събраха още много знания за родината. Всички родители уважиха нашето събитието.