ДОБРЕ ДОШЛИ!


 


  Иновативна паралелка

На гости на 1 г клас с класен ръководител Петя Грошева
Коледната работилница
21 декември 2020 г.Петя Грошева
     Добре дошли в „Коледната работилница“ на 2г клас!
     На 21 декември учениците от 2г клас изработиха невероятни коледни сандвичи, бисквитки, хапки, домашни бонбони и много други вкусни изкушения. Заради епидемиологичната обстановка събитието се проведе онлайн, но това не помрачи коледния дух, който беше обхванал участниците. Ръководителите г-жа Грошева и г-жа Ангелова споделиха своите идеи с децата и им показаха различни начини за изработване и украса. Разбира се, родителите помогнаха на малките участници да направят и споделят с нас работата си.
     Сърдечно ви благодарим, мили родители, за това че винаги горещо прегръщате нашите идеи и ни помагате да ги осъществим! Желаем на всички Весела Коледа!

"Аз, баба и дядо"
18 декември 2019 г.Петя Грошева
     На 18.12.2019г. учениците от 1г клас с ръководители Петя Грошева и Искра Ангелова подготвиха специален поздрав за своите баби и дядовци. Децата рецитираха стихчета, пяха песни и танцуваха на тържеството "Аз, баба и дядо". Талантливите малки артисти зарадваха предците си, а те самите бяха приятно изненадани от своите родители с пристигането на Дядо Коледа.

Да четем с тати!
14 ноември 2019 г.Петя Грошева
     На 14.11.2019 г. 1 г клас с ръководители г-жа Петя Грошева и г-жа Искра Ангелова се включиха в инициативата “Седмица на бащата” 2019, посветена на четенето с татко или друг важен за децата мъж.
     С любезното съдействие на татковците, учениците се запознаха с любими за тях приказки. В класната стая присъстваха и баби, майки, които бяха дошли да чуят неувяхващите за поколенията детски приказки. Изказваме искрена благодарност на участващите, които отделиха от времето си да присъстват на този невероятен и изпълнен с емоции ден.

     Публикация в блога Ние четем!