ДОБРЕ ДОШЛИ!


 


  Иновативна паралелка


На гости на I а клас с класен ръководител Даниела Стамова
Коледни вкусотии
1 декември 2023 г.Даниела Стамова
     На 29.11.23 г. учениците от 1а и 1е клас посетиха първата в България работилничка за изработване на истински шоколад от какаови зърна-ГАЙО. Там малките първокласници слушаха с интерес беседата за пътя на какаото, след което проследиха и производствения процес на шоколада. Всяко дете си изработи вкусен и здравословен шоколад и си сътвори Коледна опаковка, с която ръчно опакова своя шоколад от какаови зърна. Всичко приключи с усмивки и аромат на шоколад!
     Благодарим на шоколадова фабрика ГАЙО за топлото посрещане и вкусния шоколад!

Седмица на бащата
12 ноември 2023 г.Даниела Стамова
     От 06.11. до 12.11.23 г. чествахме седмица на бащата!
     Децата от 1 а клас отбелязаха инициативата със специални грамоти и песни посветени на бащите им. Двама от чудесните татковци в класа бяха гости-посланици. Разказаха на децата за професиите си и споделиха с тях какво е „Да бъдеш баща“. Срещата приключи с викторина и много щастливи деца!

Ден на народните будители!
1 ноември 2023 г.Даниела Стамова, Цветемира Георгиева
     На 1 ноември честваме Денят на народните будители! На този ден отдаваме почит на родолюбивите просветители. В годините на робство и безправие, те са отваряли очите на българите за светлината на буквите и знанието, за нашето славно минало. Малките ученици от 1а и 1е заедно с техните учители им отдадоха почит с общ проект! Децата работиха задружно и с вълнение под звуците на родолюбиви песни!
     Честит празник!